Ma 18 okt Otterlo – Lunteren

Op maandag starten we bij de Ericaschool in Otterlo. Hier zal de Schooldakrevolutie vertellen over het initiatief om scholen te verduurzamen.

In Otterlo is geen treinstation, maar vanaf bushalte Otterlo Centrum is het 2 minuten lopen naar de Ericaschool (Kerklaan 1). Iemand van Urgenda zal mensen opvangen bij de bushalte en wijzen naar de school. Er worden meer bussen ingezet wanneer nodig.

We gaan via Valouwe en het Wekeromse Zand naar station Lunteren. Houd er rekening mee dat we tijdens deze route veel door los zand lopen. 

In verband met het regelen van busvervoer: geef je snel op!

Programma ma 18 okt

08:45 Verzamelen Ericaschool en fotomoment

Otterlo heeft geen treinstation, maar we verzamelen om 08:45 uur bij de Ericaschool waar de Schooldakrevolutie ons ontvangt. Vanuit bushalte Otterlo Centrum is het 2 minuten lopen. Bussen die hier rijden zijn: RRReis 108 richting Station Ede-Wageningen; RRReis 105 richting Arnhem CS.
Adres: Kerklaan 1, Otterlo

09:15 Vertrek

Na een toelichting vanuit de Schooldakrevolutie vertrekken we om stipt 09:15 uur.

11:00 – 11:30 Koffie & thee bij Het Hart

Adres: Woonzorgpark De Hartenberg, Apeldoornseweg 80, Wekerom

13:00 – 13:45 Lunchpauze bij De Lunterse Boer

Adres: Boslaan 87, Lunteren

15:00 Aankomst in Lunteren

Vanwege het feit dat de route deze dag relatief kort is, is er geen laatste koffie moment meer.

Aantal kilometers

De totale wandelafstand op deze dag is +/- 18 km.
Let op: De aankomsttijden en wandelafstanden zijn nog onder voorbehoud.

Podcastgast

Elke ochtend neemt Urgenda directeur Marjan Minnesma lopend een podcast op. Vandaag is dat met ondernemer Jaap Korteweg, bekend van De Vegetarische Slager. De podcast zal gaan over Those Vegan Cowboys als duurzame ondernemer.

Jaap-Korteweg

Meelopers

Overnachten

Wil je aansluitend overnachten? Dan kun je kijken of er nog beschikbaarheid is in het hotel waar het team van Urgenda verblijft: Hugo de Vries of je kunt een andere accommodatie in de buurt boeken. Een suggestie voor een nabijgelegen accommodatie is Hotel De Wereld.
Adres Hotel Hugo de Vries: Dorpsstraat 13, Lunteren.

De route

Let op: deze route is een voorlopige route en kan dus nog gewijzigd worden. Zodra de route definitief is vermelden we dat hier.