Di 19 okt Lunteren – Maarn

Het startpunt van deze dag is station Lunteren en we eindigen bij station Maarn. We openen de dag met wethouder Geert Ritsema. Hij zal samen met o.a. energiecoöperatie Vallei Energie hun initiatief Energie WEB toelichten. Tijdens de route lopen we een gedeelte over de Grebbelinie richting Scherpenzeel. Aan het einde van de tocht komen we door de landgoederen bij Maarsbergen en Maarn.

Woonzorgboerderij
Station Lunteren
Koeien naast het Klompenpad
Ruwinkelseweg
Previous
Next

Programma di 19 okt

09:00 Vertrek & fotomoment

We verzamelen 09:00 uur bij het treinstation Lunteren en vertrekken om 09:15 uur. We openen de dag met wethouder Geert Ritsema. Hij zal samen met o.a. energiecoöperatie Vallei Energie hun initiatief Energie WEB toelichten.

11:00 – 11:30 Koffie & thee bij Landgoed Ruwinkel

Adres: Ruwinkelseweg 11, Scherpenzeel

11:40 – 11:50 Iets lekkers bij Zorgboerderij Hofstede

Na de koffiepauze lopen we langs Zorgboerderij Hofstede, waarvan het dak volledig bedekt is met zonnepanelen. Hier krijgen we iets lekkers aangeboden door de bewonders aan de voorzijde van de boerderij.

13:00 Lunchpauze

Locatie n.t.b.

15:00 Koffie & thee bij De Weistaar

Adres: Rottegatsteeg 6, Maarsbergen

17:00 Aankomst

Treinstation Maarn

Aantal kilometers

De totale wandelafstand op deze dag is +/- 24 km.
Let op: De aankomsttijden en wandelafstanden zijn nog onder voorbehoud.

Podcast gast

Urgenda directeur Marjan Minnesma gaat lopend met Arie Koornneef, directeur ASN Bank een podcast opnemen over duurzaam bankieren. 

ArieKoornneef

Wie lopen vandaag mee?

Vandaag is het energiecoöperatiedag en daarom lopen er verschillende coöperaties mee, zoals EnergieWEB en ValleiEnergie. De gedeputeerde van de provincie Utrecht, Huib van Essen, zal ook een stuk meelopen.

Overnachten

Wil je aansluitend overnachten? Dan kun je kijken of er nog beschikbaarheid is in het hotel waar het team van Urgenda verblijft: Hotel Zonheuvel of je kunt een andere accommodatie in de buurt boeken. 
Adres Hotel Zonheuvel: Amersfoortseweg 98, Doorn

De totale wandelafstand op deze dag is +/- 25 km.
Let op: De aankomsttijden en wandelafstanden zijn nog onder voorbehoud.

De route

Let op: deze route is een voorlopige route en kan dus nog gewijzigd worden. Zodra de route definitief is vermelden we dat hier.