Za 30 okt Terugreis trein

Reisdag

Voor de terugreis hebben we een aantal opties. Voor de eerste drie opties geldt dat er een groep zal zijn die in elk geval het traject Londen-Nederland gezamenlijk aflegt.

Optie 1 – Zaterdag 30 oktober terug naar Nederland
Vertrek meteen in de nacht na de laatste wandelkilometers om 05:32 vanaf Glasgow station en stap over in London, waar de Eurostar om 11:04 richting Nederland vertrekt. Aankomst in Rotterdam om 16:02 en aankomst in Amsterdam om 16:45.

Optie 2 – Zondag 31 oktober terug naar Nederland
Zaterdag op je gemak naar Londen reizen en daar overnachten. Zondag vertrekt de Eurostar om 11:04 richting Nederland. Aankomst in Rotterdam om 16:02 en aankomst in Amsterdam om 16:45.

Optie 3 – Maandag 1 november terug naar Nederland
Nog even in Glasgow blijven of een dagje Londen en op maandag om 11:04 met de Eurostar naar Nederland. Aankomst in Rotterdam om 16:02 en aankomst in Amsterdam om 16:45.

Optie 4 – Later terug naar Nederland
Later dan 1 november terug met je BritRailPas (deze pas kun je nog deze dag gebruiken om naar Londen te reizen.) Van Londen naar Nederland regel je zelf.

Optie 5
Later dan 2 november terug met eigen vervoer.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@theclimatemiles.nl

 

Beeld: thetraintraveller.nl

Programma


Vertrek richting huis vanaf Hotel Sandyford Lodge of Motel One Glasgow (dichterbij het station). Zie hierboven voor de opties voor de terugreis.

 

Aantal kilometers

De totale afstand die we zullen afleggen is ongeveer 930 km.

Podcast gast

Elke ochtend neemt Urgenda directeur Marjan Minnesma lopend een podcast op met een inspirerende gast. Wie dat is op deze dag wordt later bekend gemaakt. 

gasten

Overnachten

Thuis!