Vr 22 okt Woerden – Gouda

Wandelschoenen gestrikt? Water mee? Regenjas in de tas? We wandelen weer verder in het Groene Hart van Nederland! Vanaf Woerden station vertrekken we in zuidwestelijke richting langs het Oosteinde-pad. In Oosteinde laden we onszelf weer op middels een kop koffie en daarna lopen we verder naar Driebruggen. We lopen daarna over een dijk richting Hogebrug naar de Oukoopsedijk. Vervolgens zullen de Reeuwijkse Plassen ons verwelkomen met een frisse wind en nog eens prachtig uitzicht. In oktober kan het zo maar zijn dat er nog veel bootjes op het water zijn. Door de bossen verlaten we het water en bereiken we Gouda. We overnachten in het Best Western Hotel, 10 minuten lopen vanaf centraal station Gouda.

Previous
Next

Programma vr 22 okt

08:45 Koffiemoment

Vanaf 08:45 uur staat er iemand van Urgenda klaar bij station Woerden waar u koffie/thee en iets (verpakkingsvrij) lekkers van de NS aangeboden krijgt bij de Kiosk op het station.

09:00 Vertrek en fotomoment

We verzamelen 09:00 uur bij station Woerden en vertrekken om 09:15 uur. 

11:00 – 11:30 Koffie & thee bij Repos Ailleurs

Adres: Oosteinde 44, Waarder

13:00 – 13:45 Lunchpauze bij Boerderij Hoeve Stein

Adres: Oukoopsedijk 20, Reeuwijk

15:00 – 15:30 Koffie & thee Kerkelijk centrum ‘De Ark’

Adres: ’t Kerkestuk 1, Reeuwijk-Brug

17:00 Aankomst station Gouda

Bij aankomst op station Gouda kunt u een kop koffie of thee krijgen, aangeboden door de NS bij de Kiosk.

Aantal kilometers

De totale wandelafstand op deze dag is +/- 24 km.
Let op: De aankomsttijden en wandelafstanden zijn nog onder voorbehoud.

Podcast gast

Deze ochtend neemt Urgenda directeur Marjan Minnesma lopend een podcast op over de lessen van de afgelopen 40 jaar met Pier Vellinga, Professor Klimaatwetenschappen.

Pier-Vellinga

Meelopers

Overnachten

Wil je aansluitend overnachten? Dan kun je kijken of er nog beschikbaarheid is in het hotel waar het team van Urgenda verblijft: Best Western City Plus Hotel, of je kunt een andere accommodatie in de buurt boeken. 
Adres: Utrechtsestraatweg 25, Woerden.

De route

Let op: deze route is een voorlopige route en kan dus nog gewijzigd worden. Zodra de route definitief is vermelden we dat hier.