20:00 uur

Dagvideo dag 13: Otterlo – Lunteren

Wil je nog even nagenieten van de wandeling van vandaag? Of kon je er helaas niet bij zijn, maar ben je wel heel benieuwd naar hoe het vandaag was? Kijk dan de dagvideo terug van vandaag, met prachtige beelden van het Wekeromse zand én de twee basisscholen met zonnepanelen.

In de dagvideo besteden we ook nog aandacht aan Cloo&Leyn, die ons dit weekend op meerder momenten van een overheerlijke lunch of diner voorzagen. Het Cloo&Leyn Groentelab kookt met zelfgekweekte ingrediënten uit voedselbos, moestuin en kelders. Aangevuld met lokale producten, dus uit de directe omgeving en vaak biologisch. Met liefde bereid eten uit een kerngezond ecologisch systeem. 

Alle gerechten waren compleet veganistisch. Ze maken dan ook optimaal gebruik van de natuurlijke biodiversiteit van groente en peulvruchten om te laten zien dat je ook zonder dierlijke eiwitten een fantastisch smakende maaltijd kan samenstellen. Het was heerlijk, gezond, voedzaam én goed voor de planeet. We kunnen gerust spreken van smakelijk culinair activisme op je bord. Heerlijk genieten zonder schuldgevoel!